Munkahelyi torna, csapatépítő tréning

Vállaljuk csoportos munkahelyi torna vezetését, mozgásszervi egészségvédelmi program összeállítását.

Az általunk alkalmazott metódusok egy része csapatépítő program keretében is bemutatható, hangsúlyt fektetve elsajátíthatóságukra, egyszerű gyakorlati alkalmazhatóságukra, az egészségmegőrzés, a prevenció és rekreáció jegyében.

A munkavállalók kreativitása és produktivitása döntő mértékben függ fizikai és lelki állapotuktól. Ideális esetben ezek egymás teljességében együtt járnak. Feltételei is egymásnak, így meglehetősen ritka konstelláció a mai világban, de törekedni lehet rá, törekedni kell rá, mivel az egyén és közösség szintjén, munkaadónak és munkavállalónak egyaránt érdeke.

Az egészségtudatos gondolkodásmód előnyeit, célszerűségét könnyű felismerni és belátni, amennyiben a rávezetés, a kezdeti lépések megtételénél szakavatott segítség áll rendelkezésre. Összeállításainkat, programjainkat a modern és hatékony eljárások széles spektruma, átfogó egészségügyi ismeretek alapozzák meg. A plasztikus és gyakorlatorientált prezentáció a résztvevők motivációjának felébresztését szolgálja, cselekvésre sarkall.

Fentiekre példa a Magyar Telekom Nyrt. Balatonkenesén megrendezett továbbképző, csapatépítő és rekreációs programjában való részvételünk. Szelíd, önsegítő módszert, mozgásszervi gyógymódot vezettünk elő három gyakorlatorientált foglalkozás keretében.

KÉRJEN IDŐPONTOT! >>> Elérhetőségünk


Kapcsolódó hivatkozás