Árlista

 – Érvényes 2023. május 27-től. Személyre szabott, át nem ruházható egészségügyi ellátás.

Egészségügyi szolgáltatásÁr (HUF)
Első állapotfelmérés, gyógytorna 
(max. 55 perc)
17 000,-
Első állapotfelmérés, gyógytorna + fizioterápia* 
(max. 55 perc)
18 000,-
Kontroll vizsgálat, gyógytorna 
(max. 50 perc)
17.000,-
Gyógytorna (1 alkalom, 45 perc)13 500,-
Gyógytorna + fizioterápia* 
(speciális kezelések kombinációja, max. 50 perc)
18 000,-
Manuálterápia (1 alkalom, max. 40 perc)30 000,-
Gyógytorna (5 alkalom, 5x45 perc)63 000,-
Gyógytorna + fizioterápia* 
(6 alkalom, max. 50 perc/alkalom)
99 000,-

*Többek között: gépi vagy kézi mechanikai kezelés, trakció, Glisson, kinesio taping, fangó pakolás, infravörös terápia, polarizációs fényterápia, TENS elektroterápia, hangtál

Szakmai megfontolásból a többalkalmas terápiák alkalmaik számának megfelelő héten belül teljesítendők.

Online bankkártyás fizetéshez kérjük kattintson ide (kizárólag előzetesen egyeztetett időponthoz és kezeléshez).

KÉRJEN IDŐPONTOT! >>> Elérhetőségünk

Házirend

Bejelentkezés kizárólag elektronikus levélben.

Kérjük, hogy email-ben keressen minket, problémája összefoglalásával, az Önnek alkalmas napok, napszakok megjelölésével. Feszített munkatempónk és a kezelések megzavarásának elkerülése végett a telefont sokszor nem áll módunkban felvenni, sem Önt visszahívni. Email-re azonban rövid időn belül, időpont(ok) felajánlásával és a szükséges információk biztosításával válaszolunk. 

Új pácienseinknek az első alkalmat átutalással vagy bankkártyával (SimplePay), elektronikus levelünket követő 24 órán belül szükséges kifizetniük. Ennek, illetve a felajánlott időpontokra történő válasz hiányában ezeket az időpontokat töröljük, elérhetővé téve azt mások számára. További kezelési időpont(ok) rögzítése esetén a soron következő kezelés(ek) díját szintén előre, készpénzben kérjük pácienseinktől.

 • Tiszta, kényelmes ruhában jöjjön, vagy hozzon váltóruházatot. A kezelőben utcai cipőben vagy mezítláb nem tartózkodhat, kizárólag tiszta zokniban vagy harisnyában. Enni és dohányozni tilos.
 • Indokolt esetben kérhetjük arcmaszk használatát, melyet mi biztosítunk.
 • Kísérőt kizárólag gyermek esetén fogadhatunk. Ez egy személy lehet: a gyermekének időpontot kérő szülő, illetve a szülő által megbízott és felénk bejelentett nagyszülő, egyéb családtag.
 • A rendelő leghamarabb reggel 8.00 órakor nyit. Kérjük, hogy napközbeni megbeszélt időpontjára pontosan érkezzen, de legfeljebb öt perccel korábban!
 • Az egyeztetett időponthoz képest később érkező páciensek kezelési időtartama a késés mértékével csökken. Ellenkező esetben az adott napi ellátás csúszna a későbbi időpontokban pontosan érkezők terhére. Ennek megfelelően kérjük az egyeztetett időpontok pontos betartását.
 • A kezelés névre szól, nem ruházható át más személyre.
 • A kezelési időpont munkanapi 24 órán belüli lemondása, illetve meg nem jelenés esetén a kezelés teljes ára felszámolásra kerül. Az időben lemondott kezelés 30 naptári napon belül, egyeztetett időpontban pótolható.
 • Ahogy a bejelentkezést, úgy az időpont módosítását vagy lemondását is rendelési időben, elektronikus levélben fogadjuk.
 • A rendelő helyiségeiben, felszerelésében okozott kárt meg kell téríteni.

MIért kell előzetes fizetéssel rögzíteni az egyeztetett időpontot?

Röviden: egészségügyi ellátó munkánk szervezése és pácienseink érdekeinek védelmében. 
Arra ösztönözzük a hozzánk bejelentkezni kívánókat, hogy az egyeztetett első időpontot mielőbb rögzítsék átutalással vagy bankkártyás fizetéssel. Amennyiben ez határidőre nem történik meg, az időpontot törölnünk kell, elérhetővé téve azt más, adott esetben sürgős ellátást igénylő betegünk számára.

Hasonló megfontolásból, valamint a kiszámíthatóság és méltányosság jegyében született szabály a 24 órán belül lemondott kezelés díjkötelessége. Felhívjuk figyelmüket, hogy ez munkanapra vonatkozik, tehát egy hétfő 15 órára rögzített kezelés lemondása megelőző péntek 16 órakor szintén 24 órán belülinek minősül.

A kezelések zavartalanságának biztosítása érdekében időpont módosításra, lemondásra irányuló szándékukat is email-ben jelezzék felénk.

A szolgáltatásunkat igénybe venni kívánó páciensek jelentkezésükkel Házirendünket magukra érvényesnek tekintik, az abban foglaltakat tudomásul veszik. 
 Egészségügyi ellátásunk rövid áttekintése

Állapotfelmérés és -vizsgálat

Általános és funkcionális mozgásszervi vizsgálatot végzünk minden új adatfelvétel esetén, melynek középpontjában a mozgásszervrendszer (csont, ízület, izom) áll. Ennek eredményeit nem értékelhetjük elszigetelten az emberi szervezet egyéb szervrendszereinek – többek között az idegrendszernek, a légzésnek, a keringésnek – aktuális állapotától és működésétől. Ha a mozgatórendszer tüneteket produkál, nem lehetünk bizonyosak benne, hogy ezen szűkebb rendszeren belül találjuk meg a probléma gyökerét. Ezzel együtt a szakszerűen tervezett és irányított gyógytorna itt is a mozgatórendszeren keresztül fejti ki jótékony, terápiás hatását.

1. MOZGÁSFUNKCIÓ FELMÉRÉSE – az orvosi diagnózis és az anamnézis ismeretében törekedni kell a vizsgálati eredmény objektivizálására. Véleményt kell alkotni, mely megalapozza a kezelési terv lépéseit.

Elemei az alábbiak:

 • Aktív mozgások vizsgálata, melyek a mozgásirányok- és terjedelmek beszűkülését, a mozgás hiányát és fájdalmát célozzák. Az egyes izomcsoportok erejének vizsgálatára a 0-5 erősségi fokozatú skálát alkalmazzuk.
 • Passzív mozgások vizsgálatakor a fájdalmas mozgásirány mellett fény derülhet a mozgáspálya beszűkülésének mértékére – melyet szögmérővel lemérhetünk –, illetve általános okára (véghelyzet érzet meghatározása).
 • Az izometriás ellenállásos mozgásvizsgálattal differenciálható, hogy az aktív mozgás során jelentkező fájdalom elsődlegesen izom, vagy ízületi eredetű. Izom eredetű fájdalmaknál behatárolható az érintett izomcsoportok köre.
 • Járulékos mozgások vizsgálatával az ízületek és az ízületek körüli lágyrészek mozgathatóságát határozzuk meg. Kapandji és Kaltenborn szerinti akcesszorikus mozgásvizsgálatot a csontok, az izmok, az inak, szalagok, ízületi tokok sérüléseinek, elváltozásainak differenciált diagnosztizálására használjuk.
 • Speciális teszteket és tapintásos vizsgálatot (reumatológiai válltesztek, neurológiai gerinctesztek, ortopédiai csípőtesztek, reflexek, szenzoros vizsgálat) végzünk annak érdekében, hogy még pontosabban behatároljuk a mozgásfunkciót befolyásoló okot.
 • Járáselemzés, neurológiai tájékozódó vizsgálat, pulzusszám, vérnyomás, légzésszám, vércukorszint mérés stb.

A következőket tünet- és betegségspecifikusan szükség szerint végezzük:

 • McKenzie torna gyakorlatanyagának összeállításához nélkülözhetetlen vizsgálatok
 • Dorn módszer szerinti mozgásvizsgálat és a végtaghosszkülönbség diagnosztizálása, mérése
 • Csecsemő- és gyermek mozgásfejlődési vizsgálat

2. MOZGÁSLEHETŐSÉGEK TANULMÁNYOZÁSA

A fenti vizsgálatok eredményei alapján felállítjuk a fizioterápiás diagnózist, majd kiválasztjuk a több tucatnyi fizioterápiás, manuálterápiás és gyógytorna eljárásunk közül a leghatékonyabb módszert az Ön mielőbbi, tartós gyógyulásáért. Garantáljuk a minőséget a kezelések megtervezésében, levezetésében és a kontrollvizsgálatokon. Az együttműködés mellett az elért eredmények tartósságát a feltételes reflexek kiépülése adja, ezért a kezelések kúraszerű ismétlését ajánljuk a maradéktalan gyógyulás érdekében. Előremutató, hatékony és minőségi ellátást biztosítunk azáltal, hogy a programban szükség szerint változtatva kombináljuk az aktív és passzív eljárásokat, az egyénre szabott és folyamatosan nehezedő mozgásterápiát (gyógytorna gyakorlatokat).

KÉRJEN IDŐPONTOT! >>> Elérhetőségünk


Gyógytorna

Gyermekgyógyászati és felnőtt traumatológiai gyógytorna, reumatológiai gyógytorna, ortopédiai gyógytorna, neurológiai gyógytorna, nőgyógyászati gyógytorna, kardiológiai gyógytorna és pulmonológiai gyógytorna.

Elemek: McKenzie módszer, Klapp módszer, 3D korrekciós gyógytorna, Glisson-féle húzatás, csigolya szegmentális stabilizáció, perifériás idegmobilizáció, orvosi Flossing, proprioceptív fejlesztés, szenzomotoros fejlesztés, Sherrington mobilizációs technika, PNF stretching, SMR fascia technika, taping ragasztás, Bobath módszer, Brunkow módszer, csecsemő és kisgyermek talpi reflexterápia, ergoterápiás foglalkozás, női gátizomtorna, kismama torna, osteoporosis torna, tehermentesítés, artériás és vénás gyógytorna, nyirokbandázs, infarktus utáni kardio tréning, TOS torna, diabetes gyógytorna, asztma gyógytorna, légzésterápia, fájdalomterápia, gerinciskola, funkcionális gerinctréning, fitball gyógytorna, rehabilitációs célú TRX, rehabilitációs célú Pilates, preventív gerinctréning, sportfizioterápia és -rehabilitáció, egyéb rehabilitációs tréning, szabadsúlyzós tréning és edzéstervezés, Schultz-féle autogén tréning, Hess-féle hangtálterápia és hangfürdő.

Saját mozgásélményen alapuló gyakorlatok, melyek meghatározzák a mozgások helyes kiinduló és véghelyzetét, a fokozatosság ütemezését a feszítés - lazítás - légzés viszonyában. Az egész test terhelésének ismeretében határozzuk meg a kezelés lehetséges módjait.

Egyéb fizioterápiás eljárásaink: fangó pakolás, infravörös terápia, fény- és színterápia (polarizált), TENS elektroterápia, irányított kryoterápia, borogatás, inhalációs terápia, gyógyvíz- és étrendi tanácsadás.


Manuálterápia – koncepciónk

Dorn-Breuss terápia, Terrier myofascial release, trigger- és tenderpont terápia, craniomandibuláris terápia, neuro-ortopédiai manuálterápia, Typaldos módszer – Fascia Disztorziós Modell terápia, nyiroködéma kezelés, limfdrenázs és bandázs (Staudinger-féle tekercselés), Mulligan terápia, Cyriax manuálterápia, McConaill-féle osteokinematika, Kapandji-féle artrokinematika, PIR technika, PNF módszer, DEEP technika, kötőszöveti reflextechnika, extenziós kezelés, manuális stabilizációs technika, manuális mellkasi fizioterápia, Klopf technika

Van aki tünetet vagy tünetegyüttest kezel, van aki egy roppantással tenné helyére a csontot a vélelmezett ok, a következményes elváltozások és panaszok egy füst alatti megszüntetésének szándékával. Az ok feltárása az első lépés, de az adekvát válaszhoz egységben és egészben kell gondolkodnunk.

Amíg bizonyos manuálterápiákkal csupán szöveti szinten avatkozunk be közvetlenül a struktúrán, addig ezt kívánatos és szükségszerű is kiegészítenünk olyan egyéb manuális eljárásokkal, amelyekkel biomechanikai szinten hatunk a szöveten kívül eső tényezőkre, magára a statikára. Ezért a saját kezelési tapasztalataink alapján felállítottunk egy rendszert, mellyel jobb eredményeket sikerült elérnünk.

Terápiás komplex programunk hatására felépül az új egység, mely optimális működési feltételeket teremt. Meggyőződésünk, hogy amikor ép a struktúra és ezzel egyidejűleg a statika is a mozgásszervrendszerben, akkor lesz megelelő a funkció és visszatér az "egész", az egészség. 
 

Váliné Fekete Szilvia 
gyógytornász-fizioterapeuta, manuálterapeuta, egészségügyi szaktanár

KÉRJEN IDŐPONTOT! >>> Elérhetőségünk