Váliné Fekete Szilvia gyógytornász, manuálterapeuta

Üdvözöljük honlapunkon!

Fizioterápiás magánrendelőnket 2009 óta működtetjük Budapest 12. kerületében, a Városmajorban. Szakirányú főiskolai és egyetemi végzettségű gyógytornászunk több évtizedes tapasztalattal bír hazai oktatókórházi és klinikai, valamint hazai és külföldi kiemelt magánellátásban.

Várjuk pácienseinket, akik figyelmet, kompetenciát és alaposságot remélnek, mindezekben gyógyulásuk garanciáját látva. Azokat, akik velünk indulnak el, de azokat is, akik elakadtak felépülésük folyamatában, akik a korábbi ellátás esetleges hiányosságait küszöbölnék ki. Keressenek minket az egészségükért tenni akarók, akik háttérbe szorítanák a gyógyszereket és elkerülnék a műtétet, vagy ha utóbbira már nincs mód, rehabilitációjukban a teljességre törekednek. Rendelőnk egy híd – átvezeti Önt a fájdalommentes, szabad mozgástérbe.

Gyógytorna praxisunkban az Ön korábbi leletei, hangsúlyosan saját vizsgálatunk eredményei alapján állítjuk fel a mozgásszervi diagnózist. Ezt követően széles palettáról választjuk ki, illetve ötvözzük a leghatékonyabb fizio- és manuálterápiás eljárásokat, gyógytorna gyakorlatokat mielőbbi, tartós gyógyulásáért.

Szakmai vezető Váliné Fekete Szilvia klinikai gyógytornász-fizioterapeuta, manuálterapeuta, egészségügyi szaktanár.

Mobilkészüléken alább, asztali verzióban pedig baloldalt részletesen tájékozódhat a terápiás lehetőségekről, az általunk alkalmazott módszerekről, eljárásokról.

KÉRJEN IDŐPONTOT! >>> Elérhetőségünk